BirdLife Suomi Kiikaroijat. Kuva: Lauri 
Hänninen  
Järjestö
Liity tai tue
Tapahtumat
Tiedotteet
Lintuhavainnot
Linnut ja harrastus
Suojelu ja tutkimus
Julkaisut ja tuotteet

Lintuvaruste-kauppa
BirdLife International

på svenska
in English

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki
puh. (ark. klo 10–15)
09 4135 3300
fax 09 4135 3322
toimisto@birdlife.fi
Henkilöstö
Osoitteenmuutos

 
Yhteistyökumppanit
Tässä esittelemme yhteistyökumppaneitamme.

Yhteistyökumppanuus sovitaan aina tapauskohtaisesti ja se voi sisältää monenlaisia yhteistyön muotoja. Lisätiedot toiminnanjohtaja Aki Arkiomaalta puh. 040 547 6175 tai sähköpostilla (etunimi.sukunimi@birdlife.fi).

 

Elenia Oy palvelee sähkönjakeluyhtiönä 400 000 kotitalous- ja yritysasiakasta yli sadan kunnan alueella Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Me välitämme luonnosta. Aivan erityinen paikka sydämessämme on linnuilla. Suojelemme joutsenia yhdessä Bird Lifen kanssa. Jotta mahdollisimman moni siivekkäistä ystävistämme säästyisi törmäämästä sähköjohtoihin, olemme kiinnittäneet niihin lintupalloja.

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy valmistaa kotimaista linnunruokaa Kuopiossa. Tuotteet on suunniteltu vastaamaan erityisesti Pohjolan lintujen ravintotarpeita. Talvilintu-tuotteissa on korkean energiapitoisuuden sekä maittavuuden lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota lintujen turvallisuuteen ruokinnassa.

Finnature on lintumatkailuun erikoistunut matkanjärjestäjä sekä ohjelmapalveluyritys. Yrittäjät ja heidän oppaansa ovat aktiivisia lintuharrastajia ja he ovat hankkineet matkailualan kokemuksensa Suomen parhaimmassa lintukohteessa - Liminganlahdella. Finnature ja BirdLife Suomi toimivat yhteistyössä mm. lintukurssien ja lintumatkojen järjestämisessä.

Lintukuva.fi on lintukuvia tai äänitteitä tarvitsevan toimittajan ja suunnittelijan apuväline. Lintukuva.fi ja BirdLife Suomi tekevät yhteistyötä lintukuvien julkaisemisessa ja markkinoinnissa.

Skaftung Nature on erikoistunut järjestämään lintukursseja ja muita luonnonläheisiä aktiviteetteja kautta vuoden. Kauttamme löytyvät niin linnut maisemassa kuin luontovalokuvat sekä Kristiinankaupungin lähes koskemattomat saaristomaisemat Suomen monipuolisimmassa lintuparatiisissa. Skaftung Nature on ollut viime vuodet BirdLife Suomen yhteistyökumppani lintukurssien järjestäjänä.

Villalan Kesäpesä valmistaa kotimaisia linnunpönttöjä. Kesäpesät on tehty Birdlifen standardien mukaan ja linnunpöntöissä on suojalevyt (lentoaukko 32 mm). Jokaisesta myydystä Kesäpesästä luovutetaan 1 euro Birdlife Suomi ry:n linnunsuojelutyölle.

Ylläksen Yöpuu on nimeään myöten lintuihmisten ykköspaikka, meiltä löytyy kaikenkokoisille linnuille ja lintuihmisille sopivat pöntöt, ympäri vuoden!