BirdLife Suomi  
Tornien taistoon 2019 ilmoittautuminen

Ilmoittaaksesi joukkueesi Tornien taistoon, täytä alla oleva lomake. Ilmoittautumisen yhteydessä valitse joukkueellesi nimi, torni sekä joukkueenjohtaja. Muiden joukkueen jäsenten tiedot voit ilmoittaa nyt, tai muokkaamalla joukkueen tietoja kirjautumisen jälkeen. Joukkueessa on oltava vähintään kolme osallistujaa. Pakolliset kentät on merkitty lomakkeeseen tähtimerkillä (*). Salasanan voit itse valita ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumismaksu on 10 euroa/osallistuja, ja se on maksettava oma-aloitteisesti (ks. säännöt )

Yleinen ilmoittautuminen alkaa maaliskuun 20. päivänä kello 12

Joukkueen nimi *
Käytä joukkueen nimessä ainoastaan kirjaimia ja/tai numeroita. älä käytä muita merkkejä.

  Joukkueenjohtajan tiedot   Muut joukkueen jäsenet
Joukkueenjohtajan nimi * Osallistuja 2
Salasana * (Salasanan tulee olla 4-8 merkkiä pitkä) Osallistuja 3
Toista salasana *  
Sähköposti * Osallistuja 4
Puhelin * Osallistuja 5
Lähiosoite * Osallistuja 6
Postinumero * Osallistuja 7
Postitoimipaikka * Osallistuja 8
Torni Valitse haluamasi torni oikeanpuoleisesta listasta näpäyttämällä tornin vieressä olevaa "Torni on vapaa" -linkkiä. Jos etsimäsi torni ei ole listassa, ota yhteyttä BirdLifen toimistoon, ja hoida ilmoittautuminen loppuun puhelimitse. Et voi itse kirjoittaa tornin tietoja näihin kenttiin.
  Tornin paikkakunta *

Tornin nimi *

 

Kyllä, joukkueemme jäsen vetää yleisöretken (noin puoli tuntia - tunti) Tornien taistossa klo 10:00. Tietoa retken järjestämisestä hyödynnetään tapahtuman ennakkotiedotuksessa, kiitos jo etukäteen!

 

HUOM! Sähköpostiosoite toimii palvelun käyttäjätunnuksena, joten olethan tarkkana että kirjoitat osoitteen varmasti oikein.

Peruuta ilmoittautuminen

BirdLife Suomi ei voi taata, että torni on Tornien Taisto –päivänä varattu vain joukkueen käyttöön, koska lintutornit ovat julkisia.