BirdLife hakee suojelu- ja lintuasiantuntijaa

Ovatko linnut ja niiden hyvinvointi sinulle tärkeitä? BirdLifessa on tarjolla työpaikka juuri sinulle.  BirdLife Suomi hakee

suojelu- ja lintuasiantuntijaa.

Suojelu- ja lintuasiantuntijan toimenkuvaan kuuluvat monenlaiset lintujen suojelua ja tutkimusta edistävät tehtävät mukaan lukien BirdLifen suojelutavoitteita edistävä viestintä sekä lintujen esiintymiseen liittyvät ajankohtaiset asiantuntijatehtävät. Tarkka toimenkuva osana BirdLifen suojelutiimiä päätetään tehtävään valittavan henkilön tietojen, taitojen ja muiden ominaisuuksien perusteella.

Odotamme hakijalta

  • halukkuutta toimia luonnonsuojelun hyväksi
  • hyviä tietoja Suomen linnustosta ja lintujen ekologiasta
  • kokemusta Tiira-lintutietopalvelun käytöstä
  • oma-aloitteisuutta
  • hyviä kirjallisia taitoja
  • tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa

Arvostamme

  • kokemusta järjestötoiminnasta
  • tietoteknistä osaamista
  • hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Toimi on määräaikainen ja kestoltaan 12 kuukautta alkaen tammikuussa 2019.  Suojeluasiantuntijan toimipaikka on BirdLife Suomen toimisto Helsingissä. Työn suorittaminen on mahdollista osittain etätyönä BirdLifen normaalien käytäntöjen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen (enintään neljä sivua) otsikolla “Rekrytointi” toimitetaan 31.12.2018 mennessä mieluiten sähköpostilla osoitteeseen teemu.lehtiniemi@birdlife.fi tai postitse osoitteeseen BirdLife Suomi ry, Annankatu 29 A 16, 00100 Helsinki. Lisätietoja antaa suojelu- ja tutkimusjohtaja Teemu Lehtiniemi, puh. 0400 749 786.

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö sekä maamme 30 lintuyhdistyksen noin 14 000 jäsenen ja yli 6 000 tukijan keskusjärjestö. Tavoitteenamme on linnustonsuojelun ja lintuharrastuksen kautta edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä ja kestävää kehitystä. BirdLife Suomi on osa kansainvälistä BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin kansalaisjärjestöistä koostuva ympäristöjärjestöjen verkosto sekä johtava linnustonsuojelun asiantuntija. BirdLife toimii yli 120 maassa ja keskittyy lintujen, lintupaikkojen ja lintujen käyttämien elinympäristöjen suojeluun ja pyrkii sitä kautta parantamaan lintujen, muun luonnon ja ihmisten elämänlaatua.