BirdLifen WhatsApp-ryhmän säännöt

Nuoret lintuharrastajat” on BirdLife Suomen ylläpitämä WhatsApp-ryhmä koko Suomen nuorille (alle 29-vuotiaille) lintuharrastajille.

Ryhmän säännöt

  1. Ryhmässä keskustellaan linnuista ja lintuharrastuksesta. Ryhmä on valtakunnallinen ja siinä on noin sata jäsentä, joten käythän pienemmän piirin keskustelut omissa ryhmissään.
  2. Noudata keskustelussa hyviä tapoja ja kohtele arvostavasti muita ryhmäläisiä. Käytä kohteliasta kieltä ja vältä kirosanoja.
  3. Lintuharrastusslangia saa käyttää, mutta on kiva jos myös selität, mitä sana tarkoittaa. Muista, että ryhmässä on myös vasta-alkajia. Slangista saa aina kysyä!
  4. Haukkuminen, nolaaminen, kiusaaminen tai muu loukkaava tai epäasiallinen käytös on ehdottomasti kielletty. Ollaan erimielisiä rakentavasti ja kohteliaasti. Älä kirjoita ilkeästi edes leikilläsi omille tutuillesi.
  5. Älä lähetä ryhmään mitään luvatonta julkaisua, kuten kuvia tai videoita, joihin ei ole lupaa kuvaajalta ja niissä esiintyviltä henkilöiltä.
  6. Älä anna ryhmästä saamaasi puhelinnumeroa ryhmän ulkopuolisille henkilöille ilman, että kysyt luvan numeron omistajalta.

Sääntörikkeistä voi laittaa yksityisviestiä ryhmän ylläpitäjille tai ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen toimisto@birdlife.fi.