BirdLife-kysely 2022

BirdLife Suomi haluaa jatkuvasti kehittää toimintaansa jäsentensä, tukijoidensa ja muiden linnuista kiinnostuneiden viitoittamaan suuntaan. Edellinen suuri BirdLife-kysely järjestettiin syksyllä 2017, ja silloin kyselyyn saatiin yli 5 700 vastausta.

Nyt pyydämme Sinua jälleen kertomaan mielipiteesi nykyisestä toiminnasta ja kuinka voisimme jatkossa toimia yhä paremmin!

=> VASTAA KYSELYYN

OHJEITA:

  1. Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata. Jos sinulla ei ole mielipidettä kysytystä asiasta, siirry seuraavaan kysymykseen.
  2. Muutamat pakolliset kysymykset tunnistaa tähtimerkistä *
  3. Joissain kysymyksissä eri vastausvaihtoehdot tuovat esiin erilaisia jatkokysymyksiä. Kaikki kysymykset eivät siis näy kaikille.

Kyselyn viimeinen vastauspäivä on perjantai 4.11.2022. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl 50 euron lahjakortteja BirdLife Suomen Lintuvarusteeseen (www.suomenlintuvaruste.com) . Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jokainen vastaus on arvokas.

Kiitos ajastasi!

Voit vastata kyselyyn alla olevan linkin kautta, joka vie sinut Webropol-kyselylomakkeelle. Voit vaihtoehtoisesti kopioda ja liittää osoitteen selaimesi osoiteriville.

https://link.webropol.com/s/birdlife-kysely-2022