Yhdessä lintujen puolesta

Suojelu ja tutkimus

BirdLifen tehtävänä on lintujen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Suojelutyön rinnalla BirdLife tekee tutkimusta ja seurantaa, jotta tietomme lintujen, lintupaikkojen ja lintujen elinympäristöjen tilasta on mahdollisimman korkealaatuista ja ajantasaista.

 [news]
mediatiedotteet
17.12.2019

Luonnonsuojelujärjestöt vaativat: maataloustukien pitää hyödyttää ympäristöä

BirdLife Suomen, Natur och Miljön ja Suomen luonnonsuojeluliiton tänään julkistamassa Kestävän maatalouden tiekartassa kootaan yhteen tutkimustietoa ja tehdään ehdotuksia siitä, miten maatalous voi tuottaa entistä enemmän hyötyjä myös ympäristölle seuraavalla rahoituskaudella vuosina 2021–2027.

Lue lisää »
suojelu-ja-tutkimus
20.11.2019

Vesilintujen talvikanta selvitetään – osallistu laskentoihin tammikuussa!

Suomen talvehtivat vesilinnut lasketaan 1.–7.1. Voit osallistua laskentoihin retkeilemällä vesistöjen äärellä, laskemalla vesilinnut valitsemistasi paikoista ja kirjaamalla havainnot Tiiraan.

Lue lisää »
suojelu-ja-tutkimus
17.9.2019

Päättyykö muuttolinnun matka luotiin tai liimaan?

Salametsästys on vakava uhka monille muuttolinnuillemme. BirdLife on selvittänyt ilmiön laajuutta ja tekee työtä sen vähentämiseksi kaikkialla maailmassa.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0