Yhdessä lintujen puolesta

Suojelu ja tutkimus

BirdLifen tehtävänä on lintujen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Suojelutyön rinnalla BirdLife tekee tutkimusta ja seurantaa, jotta tietomme lintujen, lintupaikkojen ja lintujen elinympäristöjen tilasta on mahdollisimman korkealaatuista ja ajantasaista.

 [news]
suojelu-ja-tutkimus
15.9.2022

Hanhen ja ihmisen elämää muuttuvassa maailmassa

Valkoposkihanhella on ollut suuri rooli Jari Kontiokorven elämässä. Kirjoituksessaan Jari pohtii paitsi viime vuosien tilannetta myös hanhien tulevaisuutta.

Lue lisää »
suojelu-ja-tutkimus
9.11.2021

Naurulokki ja pikkulokki – vuoden linnut 2022

BirdLifen vuoden linnut 2022 ovat naurulokki ja pikkulokki. Vuoden lintu -hankkeen tavoitteena on kartoittaa lajien pesimäpaikat ja pesivien lintujen lukumäärät sekä tärkeimmät muutonaikaiset lepäily- ja ruokailualueet.

Lue lisää »
mediatiedotteet
21.6.2022

Luontokato ei pysähdy ilman tekoja – ympäristöjärjestöt vaativat hallitukselta päätöksiä metsien suojelemiseksi

Suomalainen luonto köyhtyy hälyttävällä vauhdilla, mikä näkyy myös yli 20 000 lajia asuttavissa metsissämme. Hakkuupaineiden kasvaessa entisestään ympäristöjärjestöt kiirehtivät hallitukselta välittömiä toimia metsiensuojelun lisäämiseksi, jotta päätökset saadaan liikkeelle tällä hallituskaudella.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0