Yhdessä lintujen puolesta

Suojelu ja tutkimus

BirdLifen tehtävänä on lintujen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Suojelutyön rinnalla BirdLife tekee tutkimusta ja seurantaa, jotta tietomme lintujen, lintupaikkojen ja lintujen elinympäristöjen tilasta on mahdollisimman korkealaatuista ja ajantasaista.

 [news]
suojelu-ja-tutkimus
20.11.2019

Aloite avohakkuiden kieltämiseksi valtion metsissä etenee

BirdLife on mukana Avohakkuut historiaan –kansalaisaloitteessa. Aloitteessa vaaditaan avohakkuiden lopettamista valtion mailla ja siirtymistä jatkuvapeitteiseen kasvatukseen. Tämä hyödyttäisi monia uhanalaisia metsälintuja ja satoja muita uhanalaisia metsälajeja, edistäisi ilmastonmuutoksen hillintää ja parantaisi metsien virkistyskäyttömahdollisuuksia.

Lue lisää »
suojelu-ja-tutkimus
21.11.2019

Ekologinen kompensaatio

Luonnon monimuotoisuutta voidaan turvata ekologisella kompensaatiolla. Kompensaatiossa luonnon monimuotoisuutta toimillaan heikentävät yritykset korvaavat monimuotoisuudelle aiheuttamansa haitat. Kompensaatio on sisällytetty useiden maiden lainsäädäntöön, mutta ei vielä Suomen.

Lue lisää »
suojelu-ja-tutkimus
17.9.2019

Päättyykö muuttolinnun matka luotiin tai liimaan?

Salametsästys on vakava uhka monille muuttolinnuillemme. BirdLife on selvittänyt ilmiön laajuutta ja tekee työtä sen vähentämiseksi kaikkialla maailmassa.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0