Yhdessä lintujen puolesta

Suojelu ja tutkimus

BirdLifen tehtävänä on lintujen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Suojelutyön rinnalla BirdLife tekee tutkimusta ja seurantaa, jotta tietomme lintujen, lintupaikkojen ja lintujen elinympäristöjen tilasta on mahdollisimman korkealaatuista ja ajantasaista.

 [news]
mediatiedotteet
17.5.2018

Avohakkuut historiaan -kansalaisaloite antaa suomalaisille tilaisuuden vaatia avohakkuista luopumista valtion metsissä

Viisi ympäristöjärjestöä on käynnistänyt kansalaisaloitekampanjan, joka tähtää avohakkuiden kieltämiseen yhteisissä metsissämme eli valtion metsissä. Aloitteella tavoitellaan parannusta metsäluonnon heikentyvään tilaan ja siirtymistä kestävämpien menetelmien käyttöön.

Lue lisää »
14.4.2016

Suomessa uhanalaiset lintulajit

Suomen linnuissa on peräti 87 uhanalaista lajia. Vuonna 2010 uhanalaisia lintulajeja oli 59 ja vuonna 2000 35. Uhanalaisten lintulajien määrä on koko ajan kasvanut. Tiedätkö, mitkä kaikki lajit ovat nykyään uhanalaisia?

Lue lisää »
suojelu-ja-tutkimus
10.1.2018

Punasotka on vuoden lintu 2018

Kevään ja kesän aikana selvitetään, paljonko meillä vielä pesii erittäin uhanalaiseksi luokiteltuja punasotkia. Tutustu lajiin ja sen kartoitusohjeisiin. Ainakin niillä kohteilla, missä punasotkia on ollut keväällä, kannattaa vierailla myös poikasaikaan.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 09 4135 3300 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0