Yhdessä lintujen puolesta

Suojelu ja tutkimus

BirdLifen tehtävänä on lintujen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Suojelutyön rinnalla BirdLife tekee tutkimusta ja seurantaa, jotta tietomme lintujen, lintupaikkojen ja lintujen elinympäristöjen tilasta on mahdollisimman korkealaatuista ja ajantasaista.

 [news]
suojelu-ja-tutkimus
18.4.2024

Vuoden lintu 2024: taantuuko maailman suomalaisin lintu yhä?

Erittäin uhanalainen selkälokki on BirdLifen vuoden lintu jo kolmatta kertaa. Tänä vuonna selvitetään, onko lajin väheneminen edelleen jatkunut. Ilmoita kaikki selkälokkihavaintosi Tiiraan, ja kysy tarkempia tietoja alueellisista selkälokkikartoituksista jäsenyhdistyksiltämme.

Lue lisää »
uncategorized
21.5.2024

Atlasviikot 10.-23.6.2024

Ilmoita atlasviikoilla 10.–23.6.2024 kaikista lajeista pesimähavainnot atlakseen. Reviirillään laulava lintu on jo atlashavainto. Tarkoitus on saada tietoa koko pesimälajiston osalta sekä erityisesti yleisistä lajeista. Atlasviikkojen yhteydessä järjestetään jälleen myös valtakunnallinen atlaskisa.

Lue lisää »
suojelu-ja-tutkimus
14.4.2022

Lintujen pesimärauha

Pesimäaika on linnuille vuoden tärkeintä aikaa. Kun pesintöjen tuloksena lähtee uusia yksilöitä siivilleen, on lintuja ilonamme myös tulevaisuudessa. Suomalaisilla on suuri halu varmistaa pesinnän onnistuminen ja lintujen hyvä tulevaisuus. Hyvän tahdon lisäksi myös laki suojaa kaikkien lintujen pesintöjä.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0