Yhdessä lintujen puolesta

Suojelu ja tutkimus

BirdLifen tehtävänä on lintujen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Suojelutyön rinnalla BirdLife tekee tutkimusta ja seurantaa, jotta tietomme lintujen, lintupaikkojen ja lintujen elinympäristöjen tilasta on mahdollisimman korkealaatuista ja ajantasaista.

 [news]
mediatiedotteet
17.3.2019

Lintujärjestöt vaativat rahoitusta kosteikkojen hoitoon

BirdLife vaatii lintukosteikkojen hoitoon 40 miljoonaa euroa tulevan hallituskauden aikana. Viime viikolla julkaistun uhanalaisarvion mukaan kosteikkolinnustolla menee erityisen huonosti, ja lintukosteikkojen hoidolla voidaan merkittävästi vähentää uhanalaisten ja silmälläpidettävien lintulajien määrää.

Lue lisää »
mediatiedotteet
8.3.2019

BirdLife vaatii Suomelta toimia lintujen uhanalaistumisen pysäyttämiseksi

Uuden uhanalaisarvion mukaan puolet Suomessa pesivistä lintulajeista on uhanalaisia tai silmälläpidettäviä. BirdLifen mukaan Suomi on epäonnistunut tavoitteessaan pysäyttää luonnon monimuotoisuuden väheneminen ja tilanteen muuttaminen vaatii luonnon nykyistä parempaa huomioimista kaikessa toiminnassa. Myös luonnonsuojelualueverkostoa on laajennettava.

Lue lisää »
mediatiedotteet
28.2.2019

Järjestöjen kampanja kirittää rohkeaa ilmastopolitiikkaa

Vaikka kahdeksan eduskuntapuoluetta on sitoutunut 1,5 asteen tavoitteeseen, puolueiden ohjelmissa ilmastokriisin vakavuus ei vielä näy riittävästi. Korvaamaton-kampanjassa yhdeksän ympäristö- ja kehitysjärjestöä vaatii yhdessä vapaaehtoisten ja tunnettujen vaikuttajien kanssa lisää konkretiaa Suomen ilmastopolitiikkaan.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0