Yhdessä lintujen puolesta

Suojelu ja tutkimus

BirdLifen tehtävänä on lintujen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Suojelutyön rinnalla BirdLife tekee tutkimusta ja seurantaa, jotta tietomme lintujen, lintupaikkojen ja lintujen elinympäristöjen tilasta on mahdollisimman korkealaatuista ja ajantasaista.

 [news]
uncategorized
5.12.2018

BirdLife hakee suojelu- ja lintuasiantuntijaa

Ovatko linnut ja niiden hyvinvointi sinulle tärkeitä? BirdLifessa on tarjolla työpaikka juuri sinulle. BirdLife Suomi hakee suojelu- ja lintuasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lue lisää »
suojelu-ja-tutkimus
9.10.2018

Pysäytetään yhdessä vesistöjemme tuho

Luonto ja ihminen tarvitsevat vettä selviytyäkseen. Ilman hyvinvoivia jokia, järviä ja kosteikkoja meillä ei ole vettä eikä vesieliöstöä, kuten vesilintuja. EU:n vesilainsäädäntöä halutaan heikentää, ja päätöksellä on vaikutuksia myös Suomeen. Tule mukaan estämään vesistöjemme tuho!

Lue lisää »
suojelu-ja-tutkimus
31.8.2018

Kanalintukantojen kasvu vasta alkanut – malttia metsästykseen

Kanalintukannat ovat monin paikoin kääntyneet nousuun pitkän aallonpohjan jälkeen. Kantojen elpymistä ei pidä katkaista liiallisella metsästyksellä. BirdLife pitää esityksiä kanalintujen tämän syksyn metsästysajoiksi ylimitoitettuna kantojen tilaan nähden ja vaatii metsästysaikojen tuntuvaa lyhentämistä.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0