Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanuus BirdLife Suomen kanssa voi sisältää monenlaisia yhteistyön muotoja. Lisätietoja saa toiminnanjohtaja Aki Arkiomaalta (puh. 010 406 6207 tai aki.arkiomaa@birdlife.fi).

 

 

Elenia

Elenia-logoElenia Oy palvelee sähkönjakeluyhtiönä 400 000 kotitalous- ja yritysasiakasta yli sadan kunnan alueella Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Me välitämme luonnosta. Aivan erityinen paikka sydämessämme on linnuilla. Suojelemme joutsenia yhdessä BirdLifen kanssa. Jotta mahdollisimman moni siivekkäistä ystävistämme säästyisi törmäämästä sähköjohtoihin, olemme kiinnittäneet niihin lintupalloja.


Finnature

Finnature, logoFinnature on lintumatkailuun erikoistunut matkanjärjestäjä sekä ohjelmapalveluyritys. Yrittäjät ja heidän oppaansa ovat aktiivisia lintuharrastajia ja he ovat hankkineet matkailualan kokemuksensa Suomen parhaimmassa lintukohteessa – Liminganlahdella. Finnature ja BirdLife Suomi toimivat yhteistyössä muun muassa lintukurssien ja lintumatkojen järjestämisessä.

 

Lintukuva.fi

Lintukuva-logoLintukuva.fi on lintukuvia tai äänitteitä tarvitsevan toimittajan ja suunnittelijan apuväline. Lintukuva.fi ja BirdLife Suomi tekevät yhteistyötä lintukuvien julkaisemisessa ja markkinoinnissa.

 

Skaftung Nature

Skaftung Nature -logoSkaftung Nature on erikoistunut järjestämään lintukursseja ja muita luonnonläheisiä aktiviteetteja kautta vuoden. Kauttamme löytyvät niin linnut maisemassa kuin luontovalokuvat sekä Kristiinankaupungin lähes koskemattomat saaristomaisemat Suomen monipuolisimmassa lintuparatiisissa. Skaftung Nature on ollut viime vuodet BirdLife Suomen yhteistyökumppani lintukurssien järjestäjänä.

 

Suomen Lintuvaruste Oy

Suomen Lintuvaruste -logoSuomen Lintuvaruste Oy on BirdLife Suomen omistama yritys, joka myy lintuharrastukseen liittyviä tuotteita, kuten kiikareita, kaukoputkia, lintukirjoja, lintuäänitteitä, videoita, linnunpönttöjä ja paljon muuta.

 

Ylläksen Yöpuu

Ylläksen Yöpuu -logoYlläksen Yöpuu on nimeään myöten lintuihmisten ykköspaikka. Ylläksen Yöpuussa löytyy kaikenkokoisille linnuille ja lintuihmisille sopivat pöntöt, ympäri vuoden.