Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanuus BirdLife Suomen kanssa voi sisältää monenlaisia yhteistyön muotoja. Lisätietoja saa toiminnanjohtaja Aki Arkiomaalta (puh. 010 406 6207 tai aki.arkiomaa@birdlife.fi).

 

Arla Oy

Arla, logoArla Oy on suomalainen meijeriyhtiö, joka kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Arla Suomi -yhteistyöryhmä kattaa yhdeksän meijeriä ja 380 suomalaista maitotilaa. Yhteistyössä BirdLifen kanssa Arla pyrkii parantamaan pääskyjen mahdollisuuksia pesiä maitotiloilla jakamalla tietoa pääskyistä sekä asentamalla pesäpaikkoja pääskyille.


Finnature

Finnature, logoFinnature on lintumatkailuun erikoistunut matkanjärjestäjä sekä ohjelmapalveluyritys. Yrittäjät ja heidän oppaansa ovat aktiivisia lintuharrastajia ja he ovat hankkineet matkailualan kokemuksensa Suomen parhaimmassa lintukohteessa – Liminganlahdella. Finnature ja BirdLife Suomi toimivat yhteistyössä muun muassa lintukurssien ja lintumatkojen järjestämisessä.

 

Lintukuva.fi

Lintukuva-logoLintukuva.fi on lintukuvia tai äänitteitä tarvitsevan toimittajan ja suunnittelijan apuväline. Lintukuva.fi ja BirdLife Suomi tekevät yhteistyötä lintukuvien julkaisemisessa ja markkinoinnissa.

 

Suomen Lintuvaruste Oy

Suomen Lintuvaruste -logoSuomen Lintuvaruste Oy on BirdLife Suomen omistama yritys, joka myy lintuharrastukseen liittyviä tuotteita, kuten kiikareita, kaukoputkia, lintukirjoja, lintuäänitteitä, videoita, linnunpönttöjä ja paljon muuta.

 

Ylläksen Yöpuu

Ylläksen Yöpuu -logoYlläksen Yöpuu on nimeään myöten lintuihmisten ykköspaikka. Ylläksen Yöpuussa löytyy kaikenkokoisille linnuille ja lintuihmisille sopivat pöntöt, ympäri vuoden.