Osallistu Tiiran ohjelmointiin

  • Ovatko linnut ja lintuharrastus lähellä sydäntäsi?
  • Haluatko, että havainnot pysyvät järjestyksessä ja ovat helposti harrastajien käytettävissä?
  • Oletko IT-alan ammattilainen?
  • Etsitkö uusia haasteita ja mukavaa luonnonsuojeluhenkistä yhteisöä?

Jos vastasit edellisiin kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö.

Haemme ohjelmistoasiantuntijoita Tiira-lintutietopalvelun uudistamiseen ja monipuolistamiseen. Osallistuminen on mahdollista sekä vapaaehtoisena että korvausta vastaan. Olemme joustavia ja voimme tarjota myös mielekkään työsopimuksen, jossa työtuntimäärä ja työsopimuksen kesto ovat sovittavissa: työsuhde voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva, ja työ voi olla koko- tai osapäiväinen.

Tiiran uudistamiseen osallistuvilta ohjelmistoasiantuntijoilta edellytetään hyvää kokemusta ohjelmoinnista ja kykyä käyttää Tiiran uudistamisessa käytettyjä teknologioita. Kokemus lintuharrastuksesta ja nykyTiiran käytöstä ovat eduksi. Uudistettu Tiira on viestipohjainen microservice-arkkitehtuuriin perustuva järjestelmä, jossa käyttöliittymä ja taustajärjestelmä keskustelevat APIn välityksellä. Uudistuksen pääteknologiat ovat Javascript, Aurelia, Bootstrap, Node.js, RabbitMQ, Mongodb ja Kubernetes.

Vapaamuotoiset yhteydenotot ansioluetteloineen (yhteensä enintään 2 sivua) ja mahdollisine palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen aki.arkiomaa(ät)birdlife.fi (aiheeksi ”Tiira: ohjelmistoasiantuntija”).

BirdLife on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on edistää lintujen ja muun luonnon suojelua, lintututkimusta ja lintuharrastusta. Tiira on tärkeä osa näiden tavoitteiden edistämistä. 

Lisätietoja antavat:

  • ohjelmistoasiantuntija Antti J. Lind, anttij.lind (ät)birdlife.fi
  • toiminnanjohtaja Aki Arkiomaa, aki.arkiomaa(ät)birdlife.fi, puh. 010 406 6207