Yhdessä lintujen puolesta

Tapahtumat

Jokainen linnuista kiinnostunut on tervetullut osallistumaan valtakunnallisiin tapahtumiimme! Näiltä sivuilta löydät tietoa eri tapahtumista.

Voit osallistua missä päin Suomea tahansa, ja riippumatta siitä, oletko jäsen vai et. Useimmat tapahtumat ovat maksuttomia, ja osallistumalla jokainen voi olla mukana keräämässä arvokasta havaintoaineistoa linnustostamme. Tule mukaan!

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

[news]

Tapahtumien vuosi

Alueellisten lintuyhdistysten tapahtumatiedot ovat yhdistysten omilla verkkosivuilla.

tapahtumat
11.12.2015

Pönttöbongaus

Osallistu Pönttöbongaukseen tänä viikonloppuna 9.–10.6. Pönttöbongauksessa tarkkaillaan pihapiirin linnunpöntöissä pesiviä lintuja ja ilmoitetaan havainnot BirdLife Suomelle. Tapahtumalla kerätään arvokasta tietoa pönttölinnuista ja niiden pesinnästä. Tarkoituksena on myös lisätä kiinnostusta lähiympäristön lintujen seurantaan.

Lue lisää »
tapahtumat
6.6.2017

Lintumessut

Lauantaina 25.8. järjestetään kolmannen kerran lintumessut Helsingin Viikissä. Messuilla on uusimpia lintuharrastustuotteita, messutarjouksia, ohjelmalava, kuvaesityksiä ja opastettuja linturetkiä sekä kahvila ja ruokarekka.

Lue lisää »
29.10.2015

Lasten lintuviikko

Lasten lintuviikkoa vietetään toukokuun lopulla. Se on suunnattu kouluille, päiväkodeille, perheille ja muille lapsiryhmille. Lähde lasten kanssa luontoon ja tutustumaan lintuihin etsimällä merkkejä lintujen pesinnästä. Verkkosivuilla on runsaasti maksutonta materiaalia ryhmänvetäjän tueksi.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 09 4135 3300 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0