Yhdessä lintujen puolesta

Tapahtumat

Jokainen linnuista kiinnostunut on tervetullut osallistumaan valtakunnallisiin tapahtumiimme! Voit osallistua missä päin Suomea tahansa, ja riippumatta siitä, oletko jäsen vai et. Useimmat tapahtumat ovat maksuttomia, ja osallistumalla jokainen voi olla mukana keräämässä arvokasta havaintoaineistoa linnustostamme. Tule mukaan!

Tapahtumakalenteri

2023

 

2024

 

Alueellisten lintuyhdistysten tapahtumatiedot löytyvät yhdistysten omilta verkkosivuilta.

 

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

[news]

28.2.2023

50-vuotisjuhlatapahtumat

BirdLife Suomi täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Sen kunniaksi järjestetään eri puolilla Suomea monenlaisia juhlatapahtumia, joihin osallistumalla olet mukana juhlinnassa!

Lue lisää »
tapahtumat
29.10.2015

Pihabongaus

Pihabongaus järjestetään tammikuun viimeisenä viikonloppuna 27.–28.1. Kaikille luonnosta kiinnostuneille tarkoitetussa Suomen suurimmassa luontotapahtumassa tarkkaillaan tunnin ajan lintuja omalla pihalla tai muulla paikalla. Samalla kerätään arvokasta tietoa maamme talvisesta linnustosta.

Lue lisää »
tapahtumat
15.12.2016

Pihabongaus kouluissa

Maanantaista perjantaihin ennen varsinaista Pihabongaus-viikonloppua vietetään Pihabongauksen koululaisviikkoa, johon opettajat voivat osallistua ryhmänsä kanssa lähtemällä ulos tarkkailemaan talvilintuja.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0