Yhdessä lintujen puolesta

Tapahtumat

Jokainen linnuista kiinnostunut on tervetullut osallistumaan valtakunnallisiin tapahtumiimme! Näiltä sivuilta löydät tietoa eri tapahtumista.

Voit osallistua missä päin Suomea tahansa, ja riippumatta siitä, oletko jäsen vai et. Useimmat tapahtumat ovat maksuttomia, ja osallistumalla jokainen voi olla mukana keräämässä arvokasta havaintoaineistoa linnustostamme. Tule mukaan!

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

[news]

Tapahtumien vuosi

Alueellisten lintuyhdistysten tapahtumatiedot ovat yhdistysten omilla verkkosivuilla.

tapahtumat
29.10.2015

Pihabongaus

Pihabongaus järjestettiin 26.–27.1. Kaikille luonnosta kiinnostuneille tarkoitetussa Suomen suurimmassa luontotapahtumassa tarkkaillaan tunnin ajan lintuja omalla pihalla tai muulla paikalla. Samalla kerätään arvokasta tietoa maamme talvisesta linnustosta.

Lue lisää »
tapahtumat
14.12.2016

Osallistuminen Pihabongaukseen

Pihabongaukseen osallistuminen on helppoa. Tarkkaile tunnin ajan lintuja omalla kotipihalla tai muussa sopivassa paikassa tammikuun viimeisenä viikonloppuna ja ilmoita havaintosi verkkolomakkeella meille.

Lue lisää »
6.9.2016

Pihabongauksen tuloksia

Pihabongaus on järjestetty Suomessa vuodesta 2006. Nykyään havaintoja ilmoitetaan jopa 15 000 paikalta noin 400 000–800 000 lintuyksilöstä. Pihabongauksen havainnot kertovat muutoksista lintukannoissa ja täydentävät muita linnustonseurantoja.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0