Yhdessä lintujen puolesta

Tapahtumat

Jokainen linnuista kiinnostunut on tervetullut osallistumaan valtakunnallisiin tapahtumiimme! Voit osallistua missä päin Suomea tahansa, ja riippumatta siitä, oletko jäsen vai et. Useimmat tapahtumat ovat maksuttomia, ja osallistumalla jokainen voi olla mukana keräämässä arvokasta havaintoaineistoa linnustostamme. Tule mukaan!

Tapahtumakalenteri

2020

Alueellisten lintuyhdistysten tapahtumatiedot löytyvät yhdistysten omilta verkkosivuilta.

 

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

[news]

 

mediatiedotteet
27.1.2020

Pihabongauksen tuloksissa näkyy metsätiaisten ahdinko

BirdLife Suomi järjesti viime viikonloppuna Pihabongaus-tapahtuman jo 15. kerran. Tänä vuonna Pihabongauksessa nähtiin hömö- ja töyhtötiaisia vähemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ennätysrunsaita olivat puolestaan vihervarpunen ja valkoselkätikka.

Lue lisää »
tapahtumat
29.10.2015

Pihabongaus

Osallistuitko Pihabongaukseen 25.–26.1.? Kaikille luonnosta kiinnostuneille tarkoitetussa Suomen suurimmassa luontotapahtumassa tarkkaillaan tunnin ajan lintuja omalla pihalla tai muulla paikalla. Samalla kerätään arvokasta tietoa maamme talvisesta linnustosta. Ilmoita havaintosi viimeistään 31.1.

Lue lisää »
tapahtumat
15.12.2016

Pihabongaus kouluissa

Maanantaista perjantaihin 20.–24.1. vietettiin Pihabongauksen koululaisviikkoa, johon opettajat voivat osallistua ryhmänsä kanssa lähtemällä vähäksi aikaa ulos tarkkailemaan talvilintuja. Havaintoja voi ilmoittaa perjantaihin 31.1. saakka.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0