Yhdessä lintujen puolesta

Tapahtumat

Jokainen linnuista kiinnostunut on tervetullut osallistumaan valtakunnallisiin tapahtumiimme! Voit osallistua missä päin Suomea tahansa, ja riippumatta siitä, oletko jäsen vai et. Useimmat tapahtumat ovat maksuttomia, ja osallistumalla jokainen voi olla mukana keräämässä arvokasta havaintoaineistoa linnustostamme. Tule mukaan!

Tapahtumakalenteri

2020

2021

Alueellisten lintuyhdistysten tapahtumatiedot löytyvät yhdistysten omilta verkkosivuilta.

 

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

[news]

 

tapahtumat
1.4.2020

Pihojen taisto

Tänä keväänä perinteisen Tornien taiston sijasta järjestetään Pihojen taisto lauantaina 9.5. Siihen voi osallistua kuka tahansa omalla pihallaan yksin tai muiden samassa taloudessa asuvien kanssa. Tapahtumalla halutaan levittää hyvää mieltä järjestämällä mukava lintupäivä kaikille linnuista ja luonnosta kiinnostuneille.

Lue lisää »
tapahtumat
6.4.2020

Gårdsplanernas kamp

I vår ordnas Gårdsplanernas kamp i stället för den traditionella Tornens kamp. Vem som helst kan delta på sin gårdsplan ensam eller tillsammans med övriga i samma hushåll. Avsikten med Gårdsplanernas kamp är att sprida glädje till alla fågel- och naturintresserade genom en trevlig fågelskådningsdag.

Lue lisää »
29.10.2015

Lasten lintuviikko

Lasten lintuviikkoa vietetään toukokuussa. Lähde lasten kanssa luontoon ja tutustumaan lintuihin etsimällä merkkejä lintujen pesinnästä. Tapahtuma on suunnattu kouluille, päiväkodeille, perheille ja muille lapsiryhmille. Verkkosivuilla on runsaasti maksutonta materiaalia ryhmänvetäjän tueksi ja osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0