Yhdessä lintujen puolesta

Tapahtumat

Jokainen linnuista kiinnostunut on tervetullut osallistumaan valtakunnallisiin tapahtumiimme! Näiltä sivuilta löydät tietoa eri tapahtumista.

Voit osallistua missä päin Suomea tahansa, ja riippumatta siitä, oletko jäsen vai et. Useimmat tapahtumat ovat maksuttomia, ja osallistumalla jokainen voi olla mukana keräämässä arvokasta havaintoaineistoa linnustostamme. Tule mukaan!

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

[news]

Tapahtumien vuosi

Alueellisten lintuyhdistysten tapahtumatiedot ovat yhdistysten omilla verkkosivuilla.

tapahtumat
6.6.2017

Lintumessut

BirdLife Suomi järjestää lintumessut lauantaina 24.8. Helsingissä. Lintuharrastustapahtumassa on lintuharrastusvälineiden esittelyä, opastettuja linturetkiä, kuvaesityksiä ja muuta lintuaiheista ohjelmaa.

Lue lisää »
12.7.2019

Pönttöbongaus 2019: pikkuvarpunen valloitti linnunpöntöt

Pönttöbongauksessa 2019 linnunpöntöissä havaittiin pesintöjä hieman edellisvuotta enemmän. Yli puolet tarkkailluista linnunpöntöistä oli asuttuja. Erityisen runsaasti havaittiin pikkuvarpusen pesintöjä: laji runsastui jopa 70 prosenttia viime vuodesta.

Lue lisää »
tapahtumat
11.12.2015

EuroBirdwatch

EuroBirdwatch-tapahtuma järjestetään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Euroopan suurimpaan lintuharrastustapahtumaan osallistuu kymmeniä tuhansia ihmisiä yleisötapahtumissa tai omatoimisesti retkeillen.

Lue lisää »

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
toimisto@birdlife.fi

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0