Tilaa lahjapönttö

Lahjapönttö, korttimallit

Lahjapönttö on paras lahja linnuille ja lintujen ystäville. Hyväntekeväisyyslahjan avulla BirdLife Suomi kerää varoja linnustonsuojelutyöhön ja linnunpönttöjen rakentamiseen. Auta lintuja ja tilaa joululahjaksi BirdLifen lahjapönttö.

Kololinnuilla on pulaa pesimäpaikoista, sillä nykymetsissä on liian vähän lahopuita ja luonnonkoloja. Lintujen asuntopulaa voi onneksi helpottaa pöntöillä. Ilman pönttöjä moni lintulaji olisi nykyistä harvinaisempi. Hyvin rakennettu pönttö kestää vuosikausia ja tarjoaa turvallisen kasvupaikan monelle lintupoikueelle.

Lahjapöntöillä kerätyillä varoilla BirdLifen lintuharrastajat rakentavat pönttöjä ja vievät ne metsään puolestasi. Lahjapönttöä ei siis lähetetä tilaajalle eikä lahjan saajalle – vaan linnuille sinne, missä tarve on suurin. Lahjapönttöjen tuotto käytetään linnustonsuojelutyöhön. Pönttöjä rakennetaan vuosittain tilattuja lahjapönttöjä vastaava määrä.

Lahjapöntön tilaajalle lähetämme valinnan mukaan pöllöaiheisen postikortin (korttimalli 1) tai taiteltavan jouluisen pönttökortin (korttimalli 2), jonka voit antaa ystävälle merkiksi lintujen saamasta tärkeästä lahjasta.

  • Pönttökorteissa on teksti: “Teidän puolestanne BirdLifen asiantuntijat ovat rakentaneet linnunpöntön ja vieneet sen suomalaiseen metsään.”
  • Jouluisen pönttökortin (malli 2) voi pystyttää vaikka ikkunalaudalle tai pöydälle joulunajan koristeeksi tai sen voi ripustaa joulukuuseen. Sen mitat ovat 20,5 cm x 7 cm x 7 cm.
  • Jouluisen kortin voi postittaa A4-kirjekuoressa (kuori ei sisälly hintaan). Tavallinen pöllöaiheinen kortti on normaalin postikortin kokoinen.

 

Tilausohjeet ja hinnat

Soita (010 406 6200, arkisin klo 10–15) tai lähetä meille viesti osoitteeseen toimisto(at)birdlife.fi tilataksesi pönttöjä. Muista mainita viestissä nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, tilaamasi pöntöt (tyypit ja lukumäärät) sekä toivomasi pönttökortit. Lahjapöntöt maksetaan laskulla, jonka lähetämme tilaajalle pönttökortin mukana. Pönttökortteja lähetetään pönttöjä vastaava määrä.

  • Pikkulinnunpönttö (20 euroa/kpl)
  • Kottaraispönttö (30 euroa/kpl)
  • Telkänpönttö (50 euroa/kpl)
  • Tuulihaukanpönttö (60 euroa/kpl)
  • Pöllönpönttö (75 euroa/kpl)

 

Rahankeräyslupa