Lahjoita linnustonsuojeluun

Keräystili

Voit lahjoittaa sinulle sopivan summan suoraan BirdLifen tilille. Tilinumeromme on FI75 8000 1200 1636 33. Halutessasi lisää maksun viestikenttään yhteystietosi: osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi.

 

Lahjoita helposti tekstiviestillä

Voit tehdä tekstiviestillä 10 euron tai 20 euron lahjoituksen BirdLife Suomen työn tukemiseen.

  • Kirjoita viestiksi   10e BL   ja lähetä viesti numeroon 16588 (viestin hinta 10 euroa).
  • Kirjoita viestiksi   20e BL   ja lähetä viesti numeroon 16588 (viestin hinta 20 euroa).

Jos haluat lahjoittaa enemmän, voit lähettää useamman viestin peräkkäin.

Palvelu toimii Soneran, Elisan, DNA:n, Saunalahden, Tele Finlandin, Kolumbuksen ja Zerofortyn liittymissä. Maksat lahjoitustekstiviestin omassa puhelinlaskussasi. Operaattori perii maksun jokaisesta lähettämästäsi viestistä. Kiitos lahjoituksestasi!

 

Toteuta oma merkkipäiväkeräys

Oletko viettämässä pian merkkipäivää? Muista juhlapäivänäsi lintuja. Merkkipäivälahjoituksia voi kerätä esimerkiksi syntymäpäivän, häiden tai valmistumisen johdosta. Muistamiset voi ohjata BirdLife Suomen lintujensuojelutyölle.

Lahja linnuille – antamisen ilo ihmisille! Oman merkkipäiväkeräyksen toteuttaminen on helppoa. Halutessasi saat myös tiedon onnittelijoista ja siitä, kuinka paljon keräyksesi tuotti.

Toimi näin:

  • Pyydä ystäviäsi tekemään lahjoitus BirdLife Suomen lahjoitustilille FI75 8000 1200 1636 33 (IBAN) ja merkitsemään tilisiirron viestiosaan oman nimensä, sinun nimesi ja merkkipäiväsi, esim. ”Kuukkeli Kutsuvieras / Pääsky Päivänsankari 50 vuotta”.
  • Jos haluat listan onnittelijoista ja tiedon keräyssummasta, ilmoita meille etukäteen merkkipäiväsi ajankohta ja yhteystietosi joko sähköpostilla toimisto@birdlife.fi tai soita puh. 010 406 6200 (arkisin klo 10–15).

 

Rahankeräyslupa