Ornis Fennica

Ornis Fennica, kansi

Ornis Fennica is a peer-reviewed international ornithological journal. The journal has been published since 1924, and by BirdLife Finland since 2005. Ornis Fennica publishes descriptive, analytical and experimental papers on the ecology, behaviour and biogeography of birds. The geographical emphasis of Ornis Fennica is on Fennoscandia, but papers from other regions will also be considered.

Ornis Fennica on vertaisarviokäytöntöä noudattava, kansainvälinen ornitologinen julkaisu. Nykyinen julkaisija BirdLife Suomi ry on julkaissut Ornis Fennicaa vuodesta 2005, mutta sarjaa on kaikkiaan julkaistu jo vuodesta 1924. Lehti on englanninkielinen, mutta tiivistelmät artikkeleista ovat joko suomeksi tai ruotsiksi. Sarja julkaisee kuvailevia, analyyttisiä ja kokeellisia artikkeleita, jotka tarkastelevat lintujen ekologiaa, käyttäytymistä ja eliömaantiedettä. Ornis Fennica julkaisee erityisesti Fennoskandiaa käsitteleviä artikkeleita, mutta toimitus voi harkita julkaistavaksi huippulaatuisia käsikirjoituksia muiltakin alueilta.

Subscriptions / Tilaukset

Annual subscription costs 33 euros in Finland and 45 euros elsewhere. Subscriptions can be paid using bank transfer or credit card (Visa or Eurocard/Mastercard). Please send payment details (name and address of cardholder, type of card, card number, CSV number and expiry date) to BirdLife Finland. Please note that we cannot accept cheques for payment.

Vuosikerran hinta Suomeen on 33 euroa ja muualle maailmaan 45 euroa. Tilaukset (myös irtonumeroita) sähköpostilla tai puhelimitse (yhteystiedot alla).

Send subscription to:
BirdLife Finland
Annankatu 29 A 16
FI-00100 Helsinki
Finland

Tilaukset:
BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

E-mail: office(at)birdlife.fi
Tel/puh. +358 (0) 10 406 6200

More information / Lisätietoa julkaisusta

https://ornisfennica.journal.fi/