Verkkoviestintä

Sosiaalinen media

Jäsenyhdistystemme sosiaalisen median kanavista löydät tietoa kunkin yhdistyksen omilta verkkosivuilta tai käyttämällä esimerkiksi Facebookin hakutoimintoa.

 

Sähköpostilistat ja pikaviestiryhmät

BirdLife Suomi ja sen jäsenyhdistykset käyttävät useita erilaisia sähköpostilistoja ja pikaviestiryhmiä eri kohderyhmille ja käyttötarkoituksiin.

  • Lintuverkko on BirdLife Suomen kaikille avoin valtakunnallinen sähköpostilista lintuaiheiselle keskustelulle.
  • BirdLife Suomen yhdistystoimijoille tarkoitusta aktiivit-sähköpostilistasta löytyy lisätietoja Yhdistyspalvelut-sivulta. Yhdistystoiminnassa  käytämme muitakin kohdennettuja sähköpostilistoja, kysy lisätietoa toimistolta.
  • Lähes kaikilla jäsenyhdistyksillä ja niiden paikallisryhmillä on sähköpostilista ja/tai pikaviestiryhmä (esim. WhatsApp tai Telegram) oman alueensa lintuasioista keskusteluun. Kysy lisätietoja omasta yhdistyksestäsi!
  • Ajankohtaisia lintuhavaintoja jaetaan alueellisissa pikaviestiryhmissä ja harvinaisuushavaintoja erityisesti jäsenyhdistyksemme Bongariliiton Lintutiedotuksessa. Kysy lisätietoja ao. yhdistyksestä!
  • Yhdistysten nuorisoryhmillä on omat viestintäkanavansa, usein WhatsApp-palvelussa.

 

Uutiskirje

BirdLife Suomen uutiskirje lähetetään sähköpostitse kaikille jäsenille ja tukijoille. Uutiskirjeen voi myös tilata erikseen.

 

Etäosallistuminen kokouksiin

Joihinkin BirdLife Suomen ja sen jäsenyhdistysten kokouksiin voi osallistua etäyhteydellä Google Meet -palvelun kautta. Katso ohjeet etäosallistujalle.